Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerda estig a legtöbb helyen egyre kevesebb lesz a felhő, de a Balaton és a Tisza közötti sávban felhős marad az ég, és ott hószállingózás, kisebb havazás is valószínű, az éjszaka második felére azonban mindenütt megszűnik a csapadék. Az északi szél a Dunántúlon és a Tiszántúlon kezdetben még megerősödik, majd estére mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet késő este 1 és -6 fok között valószínű.

Csütörtökre virradó éjszaka a Balaton és a Tisza közötti sávban felhős maradhat az ég, és ott az éjszaka első felében még havazhat, többnyire gyengén. Hajnalra az ország nagy részén azonban már kiderül az ég. Az északi szél mindenütt mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -8 fok között alakul, de a vastagabb hóval borított, derült északkeleti országrészben -10 fok alá is hűlhet a levegő. (Megdőlt a budapesti hidegrekord.)

Csütörtökön derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, késő délután délkeleten növekszik meg a fátyolfelhőzet. Csapadék nem várható. Az északkeleti szél napközben főként az ország déli felén megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -8 fok között alakul, de a vastagabb hóval borított, derült északkeleti országrészben -10 fok alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 fok körül, 1 és 6 fok között valószínű.

Pénteken délkelet felől megnövekszik, megvastagszik, majd estétől újra csökken a felhőzet. A Dél-Alföldön végig borult marad az ég, viszont északon, északnyugaton sok napsütés, fátyolfelhős idő várható. Hajnaltól délutánig délkeleten néhol hószállingózás, napközben havas eső előfordulhat. Az északi, északkeleti szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -2 fok között, a vastag hóval borított, gyengén felhős tájakon -7 fok alatt valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Szombaton változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, számottevő csapadék nélkül. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -1 fok között alakul, a vastag hóval borított, gyengén felhős tájakon néhol ennél kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

A kép forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.