Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Napjainkban a mobilitás és a rugalmas munkavégzés a munkavállalók és a munkáltatók szempontjából egyaránt alapkövetelmény. A Nokia Intellisync Mobile Suite programcsomag lehetővé teszi, hogy az úton lévő munkatársak egyszerűen és rugalmasan hozzáférjenek a vállalati alkalmazásokhoz: az e-mail postafiókok és a hálózaton tárolt fájlok folyamatos elérésétől kezdve a céges adatbázisok használatáig. A rendszergazdák könnyen felügyelhetik a mobilkészülékeket és következetesen betartathatják a biztonsági előírásokat. A Nokia Intellisync Mobile Suite felépítésének köszönhetően egy moduláris, gyártófüggetlen, előremutató mobil megoldás bármekkora vállalatról legyen is szó.

A Nokia Intellisync Mobile Suite számos különböző elemből épül fel, amelyek közül mindegyik használható önállóan, illetve egy vagy több más alkalmazással kombinálva. Minden vállalat saját igényeinek megfelelően állíthatja össze a szükséges, személyre szabott mobil megoldást. A Nokia Intellisync Mobile Suite programcsomag többek között biztonságos vezeték nélküli e-mailt, a fájl- és alkalmazásszinkronizálást kínál a vállalatoknak.


Wireless Email


A Nokia Intellisync Wireless Email alkalmazással könnyen és gyorsan elérhető a vállalati levelezőrendszer, a felhasználó naptárbejegyzései, névjegyzéke és teendőlistái. A megoldással menet közben is lehetőség nyílik az e-mail csatolmányok letöltésére, találkozók ütemezésére és almappák kezelésére. Virtuálisan mindent - beleértve az olvasott, olvasatlan és elküldött e-maileket, vázlatokat, törölt elemeket és csatolmányokat - teljes mértékben lehet szinkronizálni a levelezőszerverrel, legyen az Exchange, Domino, Groupwise, IMAP, POP3 vagy akár XML.


File Sync

A Nokia Intellisync File Sync segítségével automatikusan eljuttathatunk dokumentumokat és tartalmakat munkatársaink mobil eszközeire, asztali vagy hordozható számítógépeire.


Application Sync


A Nokia Intellisync Application Sync elérhetővé teszi a vállalati adatokat és alkalmazásokat az úton lévő munkatársaknak úgy, hogy virtuálisan összeköti őket bármilyen vállalati adatforrással. Ebben a komplex szoftverben megtalálható minden, ami a mobilkészüléken futó alkalmazások és a vállalati adatbázisok, illetve alkalmazások szinkronizálásához szükséges.


Device Management

A Nokia Intellisync Device Management alkalmazással a rendszergazdák felügyelhetik a vállalati mobiltelefon-flottát. Beállíthatják a munkatársak mobil készülékeit, megalkothatják a biztonsági előírásokat, elérhetővé tehetik a vállalati alkalmazásokat és frissíthetik a készülékek szoftverét is.

A Nokia Intellisync Mobile Suite programcsomag széles körű készüléktámogatásának (Symbian, UIQ, Palm, Windows Mobile, Pocket PC, stb.) köszönhetően a vállalatok maguk dönthetik el, hogyan és kinek biztosítanak mobilitást. A kétszintű licencmodell és a Java-alapú J2ME, Symbian, Windows Mobile 5, UIQ, Brew vagy akár Palm támogatásának ötvözésével a széleskörű mobilitás előtt álló akadály is elhárul. A Nokia olyan megoldást biztosít, amely a felhasználó vagy a szolgáltató mobilitással kapcsolatos igényeinek változásával egyidejűleg képes bővülni, és amely a piac igényeire válaszol.

További információ: