Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Összesen több mint 2 milliárd forint értékű adó-visszatérítéssel nőtt az OTP Nyugdíjpénztár tagjainak megtakarítása 2019 első félévében. Ez az összeg 300 millió forinttal több, mint 2018-as év azonos időszakában. A pénztártagoknak ez az egyéni befizetésük mértékétől függően akár 150 000 forint többletet is jelenthet éves szinten - kezdik a közleményben.

Az OTP-nél tavaly tízéves rekordot döntött az egyéni befizetések összege, amelyet a mintegy 230 ezer tag tett félre a számláján. Hogy a cég fokozza a megtakarítási kedvet, akciót hirdet: az új belépők akár 100 000 forinttal is növelhetik az öngondoskodásra szánt összeget már induláskor.

A belépési akcióban részt vehet minden olyan a 16. életévét betöltött természetes személy, aki megfelel a játékszabályzatban meghatározott feltételeknek. Ahhoz, hogy a reménybeli nyugdíjpénztári tag jogosulttá váljon a garantált ajándékra, legelőször is a kampány ideje alatt hibátlanul és hiánytalanul ki kell töltenie a Belépési nyilatkozatot, valamint egy Rendelkező nyilatkozatot. Legalább az 5000 forintos minimum tagdíjat be kell fizetnie a nyugdíjra félretett tételeket gyűjtő számlájára. Minél nagyobb összegű az első befizetés, annál magasabb a garantált ajándék összege. Ha valaki például első befizetésként befizet 500 ezer forintot, és teljesíti a nyereményszabályzatban közölt feltételeket, 100 ezer forint nyereményösszeget, azaz a befizetett összeg 20 százalékát megkaphatja az OTP Nyugdíjpénztári számlájára - ismertetik a szabályokat.

Ezen felül nemcsak a befizetett összeg, hanem a nyeremény összege után is jogosulttá válhat a 20 százalékos adó-visszatérítésre, amivel tovább növelheti a megtakarításának összegét.