Itt az újabb ajándék a nyugdíjasoknak - ezúttal 10 ezer forint

Terézvárosban a választás előtt kezdték el kézbesíteni a 62. életévüket betöltött kerületi lakosoknak azt a 10 ezer forintot, amelyet az Idősek Világnapja alkalmából ad az önkormányzat - írja a Népszava.
Szász Péter, 2019. szeptember 24. kedd, 18:45
Fotó: Pexels

Az idősek "természetbeni támogatást", azaz ajándék- és bevásárló utalványt kapnak - olvasható a portálon.

Az utalványokhoz mellékelt levélben Hassay Zsófia polgármester rögzíti, hogy az önkormányzat vezetése kiemelt figyelmet fordít a terézvárosiak minden korosztályának megbecsülésére, így fontosnak tartja "a 62. életévüket betöltött vagy annál idősebb, a kerületben élő emberek tiszteletét és támogatását is".

Az ellenzék közben azt állítja, hogy Hassay Zsófia vagyonnyilatkozatából nem derül ki, milyen forrásokból tudott értékes családi házat vásárolni Budán, ahol most is lakik. A fideszes polgármester kihívója az összellenzéki jelöltként induló momentumos politikus, a VI. kerületben élő Soproni Tamás.

Ferencvárosban 6 ezer, Józsefvárosban 8 ezer jár az időseknek a választások előtt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

stat, 2019.09.25 08:33

Nem tünik átgondoltnak az ötlet. Adományban különbséget kéne tenni, mert más a 62 év felettiek életminősége, lehetősége, és más a 70 év felettieké. Utóbbiak a rendszerváltás nagy vesztesei.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

nyomasek bobo, 2019.09.25 07:11

elég egyértelmű szavazatvásárlási akció.

reméljük, a kerületben beszedett parkoló díj került átcsoportosításra, mindeközben az utcák úsznak a mocsokban...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html