Nyugdíjasoknak üzent a kormány

A kormány gondoskodik az idősekről többek között a nyugdíjak vásárlóértékének növelésével, a nyugdíj-kiegészítéssel, a nyugdíjprémiummal, továbbá a nők negyven év munka utáni nyugdíjba vonulási lehetőségével - mondta Novák Katalin, az Ember Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatón vasárnap.
Dzindzisz Sztefan, 2017. október 1. vasárnap, 10:26
Fotó: Napi.hu

A kormány 2010 óta több olyan intézkedést hozott, amely jobbá teszi az idősek mindennapjait, ilyen például a rezsi és az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése - mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott. (Nagyot változik az élet vasárnaptól.)

Egy kis migránsozásra itt is volt idő, így Nyitrai kiemelte, hogy a kormány nem hagyja, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon, és erkölcsi, anyagi megbecsülésben részesíti az időseket, miközben az ellenzék tiszteletlenül, becsmérlően beszél róluk.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Justitio, 2017.10.01 11:32

F = fosztogatás
IDE = ?.nekem mindent
SZ = szabadrablás
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Justitio, 2017.10.01 11:24

Na,kezdődik a nyugdíjasok vakítása a szavazatokért......Azért baromi nagy szégyen,hogy a nyugdíjasokat használják fel a milliomosok/milliárdosok pártja a további lopásuk elősegítésére...gané egy kormány.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html