Hátszázezres fizetést ígér a Corvinus toplistás képzése

Előkelő helyen szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés mesterképzési programja a Financial Times toplistáján. Akik itt végeznek, bruttó 600 ezer forintos fizetéshez jutnak három éven belül.
Csernátony Csaba, 2020. szeptember 28. hétfő, 10:31
Fotó: Shutterstock

A világ több száz üzleti iskoláját monitorozva a Financial Times minden évben összeállítja nemzetközi rangsorát a legjobb üzleti iskolákról és képzéseikről.

A menedzsment képzéseket listázó, Financial Times Masters in Managment globális rangsorán idén a 90. helyen szerepel a Corvinus Vezetés és szervezés mesterképzése. Ezzel a program a világ száz legjobb menedzsment képzése közé sorolható - írja az Infostart.

A rangos helyezéssel a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés mesterképzése nem csak itthon számít kivételesnek, hanem a nemzetközi porondon is kiemelkedőnek mondható.

A Financial Times felmérése szerint a Corvinuson Vezetés és szervezés mesterképzésen diplomázott hallgatók átlagfizetése három évvel a végzésük után bruttó 600 ezer forint, amely a Diplomás Pályakövetési rendszer adatai szerint másfélszer magasabb az ugyanezt a mesterképzést más hazai egyetemen elvégzettek átlagfizetésénél.

HOZZÁSZÓLÁSOK