Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Északnyugat felől fokozatosan mindenütt megvastagszik a felhőzet, és az esti óráktól egyre több helyen valószínű - többnyire kisebb - eső, zápor.

Holnap eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd a délutáni órákban északnyugat felől határozott felhőzetcsökkenés kezdődik. Több helyen, elsősorban az ország déli felén várható eső, zápor, északnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. A kezdetben megélénkülő, többfelé megerősödő déli, délnyugati szél éjszaka egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és nagy területen megerősödik, az északi megyékben átmenetileg viharossá is fokozódhat. Csütörtök napközben veszít erejéből a légmozgás, már csak az északi tájakon kísérheti egy-egy erős lökés a nyugatias szelet - írják.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 és 18 fok között valószínű, alacsonyabb értékek a tartósan csapadékos délnyugati tájakon várhatók.

Pénteken éjszaka több helyen köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik, amely reggel, délelőtt feloszlik, és ezt követően az ország nagy részén derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, csak északkeleten, északon lehetnek felhősebb időszakok. Csapadék sehol sem lesz. A délnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között várható.