Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök estig gomolyfelhős, napos idő várható, a középső országrészben elszórtan, keleten néhol zápor, délkeleten zivatar kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután 24 és 28, késő este 16 és 21 fok között várható.

Péntekre virradó éjszaka általában gyengén felhős vagy derült idő várható, de az éjszaka második felében a Nyugat-Dunántúlon megnövekedhet a felhőzet, és ott néhol zápor, zivatar is lehet. Gyenge lesz a légmozgás, de zivatar környezetében szélerősödés lehet. A késő esti 16, 21 fokról hajnalra 11, 17 fok közé csökken a hőmérséklet.

Pénteken a gomoly- és a fátyolfelhők mellett keleten több, nyugaton kevesebb napsütésre számíthatunk, a Dunántúlon elszórtan, másutt néhol fordulhat elő zápor, nyugaton zivatar is valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett az ország keleti felén sok, a Dunántúlon többórás napsütésre számíthatunk. Elszórtan, legnagyobb eséllyel a Dunántúlon és a Duna vonalában fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon időnként megerősödik. Zivatar környékén is lehet szélerősödés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

Vasárnap gomolyfelhő-képződés mellett döntően napos időre számíthatunk. Legfeljebb egy-egy zápor, zivatar fordulhat elő, a legnagyobb valószínűséggel a középső országrészben. Az északi szél megélénkül, az északkeleti megyékben megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Ezt már olvasta? Idén kiugróan forró nap nem volt.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.