Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán szakadozott felhőzetre számíthatunk a középső országrészben kevesebb, másutt több felhővel, helyenként havazás, havas eső előfordulhat.

Éjszaka változóan felhős lesz az ég, néhol hószállingózás kialakulhat. Főként északkeleten és délnyugaton foltokban köd képződhet.

Csütörtökön közepesen és erősebben felhős területek és időszakok egyaránt lesznek, számottevő csapadék nem valószínű, de jelentéktelen hószállingózás nem kizárt. A helyenként még élénk északnyugati szél estére mindenütt mérséklődik, többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 0 és +5 fok között alakul - írja az OMSZ.

Pénteken délnyugat felől fokozatosan beborul az ég. A Dunántúl déli részén már nem is süt ki a nap, másutt kora délutánig még több-kevesebb napsütés várható. Délután délnyugaton havazás kezdődik, amely lassan északkelet felé terjed. Sokfelé élénk lesz az északkeleti, keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +3 fok között alakul.

Szombaton borult lesz az ég. Országos havazásra számíthatunk. Északnyugaton valószínű a kisebb mennyiség, másutt vastagabb hótakaró kialakulása várható. Kis eséllyel a Tiszántúl keleti felén havas eső, eső is eshet. Élénk lesz az északi, északkeleti szél, elsősorban a Dunántúl nyugati részén erős széllökések is lehetnek, amely hordhatja a havat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -2 fok között alakul.

Figyelmeztetés a nagy mennyiségű hó miatt szombatra