Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hidegfront mögött erős, néhol viharos északnyugati, északi széllel több fokkal hidegebb levegő árasztja el a Kárpát-medencét. Hétfőn késő délután, este nagyjából a Tisza vonala mentén néhol van esély hózáporra.

Vasárnap estig nyugat felől mindenütt megvastagszik a felhőzet, fokozatosan beborul az ég. Napközben csak néhol várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik, majd estére mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 11 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. Késő estére 1 és 6 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőre virradó éjszaka országszerte borult lesz az ég, sokfelé várható eső, zápor, Borsodban kezdetben ónos eső sem kizárt. A délnyugatira forduló szél egyre többfelé megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul - írja az OMSZ.

Hétfőn eleinte borult idő lesz, majd délutántól északnyugat felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet. Reggel, délelőtt sokfelé várható eső, zápor, hajnalban az északkeleti határszélen néhol ónos eső is lehet. Délután egyre kevesebb helyen lehet csapadék, az is inkább hózáporok formájában. A déli, délnyugati szél északnyugatira fordul, és sokfelé megerősödik, helyenként viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható.