Csütörtök estig jobbára napos idő valószínű gomolyfelhőkkel, északkeleten és délnyugaton lehet több a felhő, ott néhol zápor is kialakulhat. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű. Késő estére 20 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet.

Péntekre virradó éjszaka többnyire derült vagy gyengén felhős lesz az ég, legfeljebb a déli megyékben lehet átmenetileg több felhő. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, nyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 fok között várható.

Pénteken napos idő valószínű gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 27 és 30 fok között valószínű.

Szombaton napos idő várható gomolyfelhőkkel, néhol zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

A kép forrása: Pixabay.