Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombatra virradó éjszaka derült vagy gyengén felhős lesz az ég, majd az éjszaka második részétől az ország északkeleti, északi harmada fölé szakadozott felhőzet érkezik. Csapadék reggelig még nem várható. Az északnyugati, északi szél többnyire gyenge marad, de hajnaltól északkeleten már élénk, néhol erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet döntően 10, 17 fok között alakul, de az északi völgyekben néhány fokkal hidegebb is lehet.

Szombat délelőtt, illetve az ország déli felén még kora délután is szakadozott felhősáv vonul át, ezt követően a délután folyamán már gomolyfelhő-képződésre lehet számítani. Összességében többórás napsütés várható. Elsősorban az Északi-középhegységben és a Duna-Tisza közén, kisebb eséllyel a nyugati határvidéken alakulhat ki néhol futó zápor. Az északi, északkeleti szél az ország középső sávját leszámítva megélénkül, a keleti megyékben napközben meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet döntően 10, 17 fok között alakul, de az északi völgyekben néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható, délen lesz a melegebb - írja az OMSZ.

Vasárnap nagyrészt derült vagy gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, csapadék sehol sem lesz. Éjszaka és délelőtt az Alpokalja, Őrség vidékén azonban felhősebb lehet az ég, de délutánra ott is kisüt a nap. A változó irányú, később délnyugati szél csak kevés helyen élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.