Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedd estig túlnyomóan derült, napos idő várható csapadék nélkül. A délkeleti szél elsősorban a Dunántúlon élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.

Szerdára virradó éjszaka derült vagy legfeljebb gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 15 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél hűvösebb is lehet.

Szerdán alapvetően napos idő lesz, de a Duna-Tisza közén főként gomoly-, míg a Dunántúlon inkább fátyolfelhőzet zavarhatja a napsütést. A légmozgás jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul, de az északi völgyekben lehet ennél hűvösebb is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között várható.

Csütörtökön túlnyomóan napos időre számíthatunk keleten több, nyugaton kevesebb gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között várható.

Pénteken túlnyomóan derült, száraz idő lesz. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 30 fok között várható.

Szombaton észak, északnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, délkeleten, délen még néhány órára kisüt a nap. Kora délutánig az ország északi felén több helyen, később délebbre is szórványosan valószínű eső, zápor. Az északira, északnyugatira forduló szél nagy területen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között várható. A hőmérséklet északnyugaton a reggeli, kora délelőtti órák után csökken, délben már 15 fok alatt valószínű, míg délkelet felé haladva egyre melegebb lesz, az Alföld déli részén 25, 27 fokos csúcsérték ígérkezik.

Vasárnap észak felől csökken a felhőzet, és gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Éjjel szórványosan, délelőtt már csak néhol valószínű eső, zápor. Az északnyugati, nyugati szelet élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Tudja, mi a különbség a hurrikán, a tájfun és a ciklon között?

A kép forrása: Napi.hu/Szász Péter.