Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A keddre virradó éjszaka első felében többnyire kevés lesz a felhő, majd hajnaltájt északnyugaton, nyugaton erősen megnövekszik a felhőzet, és csapadék is előfordulhat már: hó, havas eső, eső egyaránt eshet. Az északnyugati, nyugati szelet többfelé élénk lökések kísérik. Északkeleten foltokban átmenetileg köd képződhet. A legalacsonyabb éjszaka hőmérséklet -5 és +1 fok között alakul.

Kedden hajnalban északnyugaton, nyugaton, később a középső, délután a keleti tájakon is erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható csapadék: hó, havas eső, eső egyaránt eshet. Többfelé megélénkül, a Dunántúl északi részén meg is erősödhet a nyugatias szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4 fok között alakul, de északkeleten ennél kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között várható, északkeleten lesz a hűvösebb - írja az OMSZ.

Szerdán napközben szakadozik a felhőzet, erősen és közepesen felhős időszakok egyaránt lesznek. Szórványosan valószínű zápor, hózápor, hajnalban délnyugaton ónos eső is előfordulhat. Az északnyugati szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Csütörtökön gyengébben és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között alakul.