Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedden főként az ország délkeleti felében várható hó (körülbelül a Nagykanizsa-Nyíregyháza vonaltól délre), amelynek mennyisége ma éjfélig 10 cm között valószínű - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Holnap a havazás súlypontja a Dunántúlra tevődik át, ekkor további 8 cm valószínű. Az összegzett friss hóréteg a déli határ mentén lehet a legtöbb, ott helyenként akár 15 cm mennyiséget is elérheti.

A Vajdaságban már esik, havasak, latyakosak az utak és a járdák. A szerbiai terület északi részén reggelig havazni fog és csapadékmentesnek csak a szerda ígérkezik. Csütörtöktől vasárnapig ismét havazni fog, a legmagasabb hőmérséklet fagypont körül alakul, a legalacsonyabb pedig -4 Celsius-fokig süllyed - írja a Szabad Magyar Szó.

Részletes előrejelzés

Kedden északnyugaton és északon felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, másutt a borult ég mellett váltakozó intenzitású havazás várható. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de a déli megyékben helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. A csúcshőmérséklet -2 és +2 fok között várható. Késő estére -1 és -10 fok közé hűl le a levegő.

Szerdára virradó éjszaka északon, északkeleten ismét megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, így országszerte túlnyomóan borult lesz az ég. Az éjszaka második felében dél felől egyre több helyen ismét havazás kezdődik. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet késő este -1 és -10 fok között alakul, hajnalra viszont kissé megenyhül az idő, általában -1, -6 fok várható.

Szerdán borult lesz az ég, majd délután délkeleten vékonyodik, szakadozik, csökken a felhőzet. Éjszaka a havazás átterjed az ország északi felére is, majd napközben dél felől fokozatosan gyengül, szűnik a csapadék, amely délkeleten havas esőre, esőre is válthat. Az északkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható.