Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Keddre virradó éjszaka a Dunántúlon csökken a felhőzet, de északkeleten, keleten továbbra is több marad a felhő, és főként keleten alakulhat ki szórványosan zápor, egy-egy zivatar. A délnyugati szél főként a Dunántúl nyugati részén élénkülhet meg, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A késő esti 11, 16 fokról hajnalra 8 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Kedden a fátyol- és a gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk, de eleinte keleten, majd déltől nyugaton lehetnek erősebben felhős területek is. Reggel északkeleten, majd átmeneti szünet után délután szórványosan valószínű zápor, helyenként zivatar. A déli, délnyugati szél napközben többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Szerdán északon többnyire erősen felhős idő várható, délen hosszabb-rövidebb napos időszakok is lesznek. Többfelé valószínű zápor, helyenként zivatar. A Dunántúlon az északnyugati, másutt a délnyugati szél élénkül vagy erősödik meg. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.