A keddre virradó éjszaka második felére a keleti tájakon is megszűnik a csapadék és kiderül az ég, majd nyugat felől fátyolfelhők sodródnak fölénk. Hajnalban helyenként pára- illetve ködfoltok is kialakulhatnak. A légmozgás mindenütt mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul. A felhősebb keleti tájakon lesz enyhébb a hajnal.

Kedden a reggeli pára-, ködfoltok gyorsan feloszlanak, ezt követően túlnyomóan napos idő várható kevés fátyolfelhővel. Csapadékra nem kell készülnünk. A keleti, délkeleti szél jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű. A hajnal a felhősebb keleti tájakon lesz enyhébb. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 26 fok között alakul.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, néhol zápor előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között alakul - írja az OMSZ.

Csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, helyenként zápor előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között alakul.