Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő este gyakran lesz erősen felhős az ég, kevesebb helyen lehet gyengén felhős az idő. Szórványosan - jobb eséllyel a Dunántúlon és a középső országrészben - várható zápor, zivatar helyenként felhőszakadással kísérve. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, de zivatarok idején erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 17 és 21 fok között alakul, de a kevésbé felhős tájakon ennél egy-két fokkal hűvösebb is lehet.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzés van érvényben az ország egész területére vonatkozóan zivatar miatt, valamint az alföldi megyékre hőség miatt.

Kedden a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában többórás napsütésre számíthatunk. Szórványosan - legkisebb eséllyel délkeleten - fordulhat elő zápor, zivatar helyenként felhőszakadással kísérve. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 27 és 34 fok között várható, az Alföldön lesz a legmelegebb.

Az OMSZ keddre elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki az ország egész területére vonatkozóan zivatar miatt, valamint - a dél-alföldi megyéket leszámítva - felhőszakadás miatt is.

Szerdán hajnali párásság és a néhol kialakuló alacsonyszintű rétegfelhőzet feloszlását követően alapvetően napos idő lesz gomolyfelhőkkel. Néhol zápor, zivatar kialakulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad, de zivatarban átmeneti szélerősödés előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 35 fok között alakul.