Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedd este a gomolyfelhők jó része feloszlik, általában derült lesz az ég, csak kevés helyen maradhatnak felhősebb tájak. Csapadék nem lesz, a szél is többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet késő este 18 és 24, hajnalban többnyire 11 és 16 fok között alakul, ennél az északi völgyekben és az Alföld hidegre érzékeny helyein azonban néhány fokkal hidegebb lesz.

Szerdán gomolyfelhős idő várható sok napsütéssel, az ország döntő részén csapadék nélkül. Ugyanakkor délután az északkeleti megyékben, majd este, késő este az Alpokalján néhol zápor esetleg előfordulhat, sőt késő este a nyugati határvidékre egy-egy zivatar is besodródhat Ausztria felől. A szelet élénk, az ország középső harmadában olykor erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 11 és 16 fok között alakul, ennél az északi völgyekben és az Alföld hidegre érzékeny helyein azonban néhány fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

Csütörtökön többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. A Dunántúlon több helyen, másutt helyenként várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul. Csütörtökre az OMSZ elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki zivatar miatt a Dunántúl egész területére. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

Pénteken erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk, több helyen várható zápor, zivatar. Általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, de zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható. Péntekre az OMSZ elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki zivatar miatt az ország egész területére.

Szombaton már nagyrészt napos időre számíthatunk keleten több, nyugaton kevesebb gomolyfelhővel. Keleten helyenként zápor, zivatar alakulhat ki, nyugaton nem valószínű csapadék. A szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között várható.