Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat este kelet felől terjeszkedik a köd és a rétegfelhőzet, reggelre inkább csak a Dunántúlon, annak is elsősorban a nyugati részén maradhatnak kisebb gyengén felhős körzetek, illetve a magasabb hegyek emelkednek a felhőtakaró fölé. Helyenként szitálás, ónos szitálás kialakulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A hőmérséklet késő este +2 és -4, hajnalban 0 és -6 fok között alakul.

Vasárnap az ország nagy részén borult, kisebb-nagyobb körzetekben tartósan ködös idő várható, inkább csak a Dunántúlon lehetnek napos területek, illetve a magasabb hegyek emelkednek a felhőtakaró fölé. Helyenként szitálás, ónos szitálás kialakulhat. A Kisalföld térségében megélénkülhet a déli szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -6 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 0 és +3, a napos tájakon 4 és 7 fok között alakul.

Hétfőn az ország nagy részén borult, párás, foltokban egész nap ködös időre van kilátás, kis területen lehet napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás valószínű. A szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű.

Kedden borult, párás, foltokban ködös időre számíthatunk, legfeljebb a Dunántúlon lehet helyenként napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű.

Az OMSZ szombatra és vasárnapra elsősorban a Dunán inneni területekre adott ki figyelmeztető előrejelzést a tartós, sűrű köd miatt, hétfőre viszont már az egész országot érintően elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.