Szerda este a felhőzet mindenhol bezárul, túlnyomóan borult, párás, többfelé ködös idő várható, csak a magasabb hegyek emelkedhetnek ki a felhőtakaróból. Hószállingózás, ónos szitálás bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt lesz a szél. A hőmérséklet hajnalban -6, 0 fok között alakul.

Csütörtökön az ország legnagyobb részén folytatódik a borult, párás, foltokban ködös idő, de főként nyugaton helyenként kisüt a nap. A borult, ködös tájakon helyenként hószállingózás, ónos szitálás, szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6 és 0 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -3 és +2 fok között alakul, de ahol kisüt a nap, ennél pár fokkal melegebb is lehet.

Pénteken az ország nagy részén borult, párás, foltokban ködös időre számíthatunk, ugyanakkor kisebb körzetekben tartósan derült lesz az ég. Elszórtan szitálás, ónos szitálás, hószállingózás várható. A Kisalföld térségében megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között, a napos helyeken 5 fok körül alakul.

Szombaton többnyire erősen felhős vagy borult, párás időre van kilátás, kis területen lehet napsütés. A Dunántúl nyugati felén délutántól elszórtan kisebb havazás, havas eső fordulhat elő, másutt szitálás, ónos szitálás, hószállingózás lehet. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult, keleten párás, foltokban ködös időre számíthatunk. Főként a Dunántúlon elszórtan valószínű hószállingózás, kisebb havazás, havas eső. Az északnyugati, északi szél többfelé megélénkül, nyugaton meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű.