Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az OMSZ friss prognózisa szerint pénteken a hajnali óráktól elsősorban a Dunától keletre, estefelé pedig inkább már csak a Tiszántúlon várható eső, záporeső. A szél egyre nagyobb területen megélénkül, néhol megerősödik. A minimumhőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 3 és 10 fok között valószínű.

Szombaton a Nyugat-Dunántúlon süthet ki hosszabb időre a nap, míg északkeleten tartósan borult tájak is lehetnek. Érdemi eső elsősorban a nap első felében lehet a Tiszántúlon, a hegyekben havas eső is kialakulhat. Hajnalban az északkeleti határ közelében ónos eső sem kizárt. Néhol megerősödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 4, napközben plusz 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelig az ország északi felén, később sokfelé várható eső, illetve északkelet felé haladva egyre nagyobb eséllyel havas eső. Estére kelet felé elvonul a csapadék, de mögötte még egy-egy zápor kialakulhat. A szél erős, főleg az Észak-Dunántúlon viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 8 fok között alakul.