Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombaton a zárt felhőzet egyre több helyen szakadozottá válik, főként a Dunántúlon lehetnek napos időszakok. Helyenként kisebb eső, az Északi-középhegységben néhol havas eső előfordulhat. Az északnyugati szél péntek estétől a Dunántúlon megélénkül, szombaton az Észak-Dunántúlon helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 2 és 8 fok között valószínű.

Mi lesz Európában?

Európa déli felének időjárását magasnyomás alakítja. Területén napos és ködös tájak egyaránt előfordulnak. A napos déli, délnyugati vidékeken már többfelé 15 fok fölé melegszik délutánra a levegő, Dél-Spanyolországban 20 fokot is mérnek, a ködös északkeleti részeken viszont napközben is fagy.

A kontinens északi felén ciklonok hatnak. A gyakran erősen felhős égből északkeleten havazik, nyugaton esik az eső. Éjfélkor hidegfront húzódott Dél-Skandináviától a Germán-lengyel-alföldön át egészen az Alpok vonulatáig. A front a következő 36 óra során délkelet felé helyeződik, hatására a Kárpát-medencében szombaton a zárt felhőzet szakadozottá válik, kevesebb helyen lesz párás, ködös az idő - olvasható az előrejelzésben.