Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat kora délutánig nem valószínű veszélyes időjárási jelenség. Sűrű zúzmarás köd is elsősorban a magasabban fekvő, felhőben lévő dombvidéki, hegyvidéki területeken fordul elő. Emellett helyenként - szombatra virradó éjszaka kiemelten a Duna-Tisza közén - továbbra is kialakul ónos szitálás, hószállingózás.

Szombaton késő délután, este viszont észak, északnyugat felől gyenge frontális csapadékzóna érkezik. Este kisebb mennyiségben az Észak-Dunántúlon eső, ónos eső várható, a középső-északi országrészben (Pest, Nógrád és környezete) ónos eső, havas eső valószínű.

Kis mennyiségű, ónos formájú csapadék, fagyott eső késő este keletebbre is lehetséges (az Alföld középső tájain, az Északi-középhegység középső részén).

Az északkeleti megyékben késő este kisebb havazás, hószállingózás valószínű, de 1-2 centiméternél több friss hó nem várható.

Az ónos eső veszélye miatt Budapestre és Pest megyére, továbbá Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Vas és Veszprém megyére adták ki az elsőfokú figyelmeztetést szombatra.

Az előrejelzés szerint szombaton a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 3 és mínusz 6 Celsius-fok között valószínű. Napközben mínusz 4-0 fokig melegszik a levegő.