Orbán kivette Kásler kezéből a dél-budai szuperkórházprogramot

Egy tegnapi kormányhatározat szerint Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter helyett a továbbiakban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter felel a Dél-budai Centrum, azaz a köztudatban dél-budai szuperkórházként emlegetett program megvalósításáért.
Szepesi Anita, 2018. július 5. csütörtök, 13:22
Fotó: MTI Fotó

Orbán Viktor miniszterelnök azonnali hatállyal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterre bízta az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrum kórházának sorsát.

A szerdai Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat ugyanis a projektet megvalósító, állami tulajdonú zrt. tulajdonosi jogok és kötelezettségek gyakorlójaként Gulyás Gergelyt jelöli ki azonnal hatállyal, egyúttal rendelkezik az április kormányhatározat visszavonásáról, amely még Kásler Miklós emberi erőforrás minisztert bízta meg ezzel a feladattal.

A most megjelent kormányhatározat szerint egészségügyi szakmai kérdésekben a két miniszternek együtt kell működnie.

Fotó: MTI Fotó/Kovács Tamás

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2018.07.06 08:12

Az összes szakmai kör szerint ez at őrült délpesti kórház ügye dilettáns miniszterelnökünk kisvasúthoz stadionokhoz, városligethez vízi vb-hez margitszigeti teniszbirodalomhoz hasonló, amihez csak a csicskák használhatók, ép eszü ember nem foglakozik vele, mikor a sok kórház romokban áll és ferőtlenítő szerre se futja, és felére finanszírozott államilag,
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html