Rosszul járhat Orbán Viktor

A parlament rendkívüli keddi ülését ugyan egy szavazás megismétlése miatt hívják össze, ám a napirend szerint a miniszterelnököt is lehet kérdésekkel "zaklatni".
Komócsin Sándor, 2019. december 16. hétfő, 08:25
Fotó: Napi.hu

Már napirendje is van a keddi rendkívüli parlamenti ülésnapnak, amit azért tartanak, mert a Fidesz-KDNP elrontotta a bírói fizetésemelésekről szóló törvénymódosítás egyik szavazását a múlt héten - írja az Index.

A kormánypárt technikai hibának nevezte, hogy a bírói bérre vonatkozó módosító indítvány kétharmadot igénylő részének megszavazásakor 29 fideszes képviselő nemet nyomott.

Ha ezt nem szavazzák meg a rendkívüli ülésen, akkor a bírók nem kapnak fizetésemelést januártól. Ugyanakkor a parlament honlapján közzétett napirendi javaslat alapján azonnali kérdések és válaszok órája, valamint interpellációs idő is szerepel a programban, és mivel Orbán Viktor vélhetően jelen lesz a kétharmados többséget igénylő szavazásoknál, az ellenzéki képviselők kérdezhetik a miniszterelnököt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Józsi2222, 2019.12.17 01:40

@susu69:
Miért, nem olvastad a cikket?
Bosszantó kérdéseket lehet feltenni neki.
Én is örülök, még ilyen kicsi rossznak is, ami ezt a szarzsákot éri.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

susu69, 2019.12.16 09:03

Komócsin elvtársban lehet bízni, megbízhatóan hozza a formáját. "Rosszul járhat Orbán Viktor" - ugyan miért?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html