Orbán Viktor biztos a nyugdíjprémiumban

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével indult a parlamentben az őszi ülésszak.
Szász Péter, 2018. szeptember 17. hétfő, 14:16
Fotó: AFP

A miniszterelnök többek között üzent a nyugdíjasoknak, utalva arra, hogy a gazdasági növekedés eredményeképpen az év végén megint tudnak nyugdíjprémiumot fizetni - idézi a beszédet a hvg.hu.

A miniszterelnök szerint a népesedési kérdések és az európai politika kap kiemelt figyelmet a közeljövőben. Ha nem erősítjük meg a magyar családokat, nem lesz több gyerek, elfogyunk, elfogy a magyarok népe is.

Orván Viktpr szólt a Sargentini-jelentésről is: kibontakozott egy gyerekded vita arról, hogy a jelentés Magyarországról vagy  a kormányról szól-e. A dokumentum címe szerint Magyarországról szól, és ellene íródott.

Orbán sorolja, 13 pontban már megállapodtak, 37 pont ténybeli tévedés, többről most folyik a vita. A magyarországi antiszemitizmusról abszurd állítás szerepel a dokumentumban. Zéró tolerancia van az antiszemitizmus ellen.

A fotó forrása: Frederick Florin/AFP.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csakazigazat, 2018.09.17 16:06

Véleményem az, hogy ha nem is vezeti be a svájci indexállású nyugdíjemelést, de azért adhatna egyszeri differenciált nagyobb összegű emelést , ami beleszámítana a rendes nyugdíj összegébe ! Nyilván valahogyan úgy, hogy -- 0 -100 ezer forint.....100 - 200 ezer forint és 200 - 300 ezer forint És 300 ezer forinttól a milliós nyugdíjig ! Vélemény ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html