Orbán Viktor ismét Hungarian Air Force feliratú géppel utazott

A magyar légierő Airbus gépével utazott a miniszterelnök Montenegróba, azzal, amellyel a múlt héten Izraelbe is.
Domokos Erika, 2018. július 23. hétfő, 22:03
Fotó: MTI Fotó

Az MTI által közzétett fotókból kiderül, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn azzal a repülőgéppel utazott el Podgoricába, amellyel a múlt héten Tel-Avivba.

A Hungarian Air Force feliratú gépet tavaly vásárolta a magyar honvédség, a hivatalos közlés szerint nem kormánygépnek, hanem katonai szállítói feladatokra.

"Mivel a magyar honvédségnek van repülőgépe, ezért külföldi hivatalos utak esetén inkább a honvédségnek, és nem egy külföldi légitársaságnak fizetünk" - mondta később Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke.

A képen Orbán Viktor és Dusko Markovic montenegrói miniszterelnök látható a podgoricai repülőtéren 2018. július 23-án. A kép forrása: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Edebacsi, 2018.07.29 14:27

A 2rule Force 1 igénybevételére bizonyára nagy szükség volt, mert a Felcsúti Legendát aznap este már a Ludogorec-Vidi meccseb filmezte a bolgár TV.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Kara_kan, 2018.07.24 06:36

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html