Orbán Viktor üzent Brüsszelből

Orbán Viktor miniszterelnök azután, hogy megismerte az európai járványhelyzetet egy Facebook-videóban üzent mindenkinek, aki téli vakációját tervezi.
Szabó Zsuzsanna, 2020. október 16. péntek, 11:20
Fotó: MTI Fotó / Fischer Zoltán - Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Éjszakába nyúló egyeztetéseket folytattak a koronavírus kezelésének tapasztalairól az uniós állam- és kormányfők. Egész Európában nehéz a helyzet, még Németországban is többen halnak meg, mint Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök egy péntek délelőtt a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A magyar miniszterelnök szerint a magy egészségügy európai összevetésben egyelőre jól állja a sarat, és mint mondta: "bízunk az orvosainkban, ápolóinkban, járványügyi szakembereinkben és bízunk a határvédelmet biztosító rendőreinkben."

Miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, ezért nehéz ősz, és talán még nehezebb tél elé nézünk - fogalmazott a miniszterelnök, aki a közelgő síszezon miatt azt üzente Brüsszelből, hogy az európai helyzet ismeretében, azt javasolja mindenkinek, aki a téli vakációját tervezi, ne tervezzen a síszezonban külföldi utazásokat.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.10.16 14:56

Ha még egyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html