Orbán határszemlét tart Bulgáriában

A bolgár-török határvidékre utazik este Orbán Viktor miniszterelnök, ahol a fokozódó migrációs nyomás miatt szerda reggel határszemlét tart bolgár kollégájával, Bojko Boriszov kormányfővel együtt (képünkön) - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden.
MTI, 2016. szeptember 13. kedd, 09:56
Fotó: Napi.hu

A program első részeként kedd este munkavacsorát tartanak a bulgáriai Burgaszban, amelyhez a tervek szerint a szerb miniszterelnök, Aleksandar Vucic is csatlakozik.

A magyar és a bolgár miniszterelnök szerdán délelőtt vesz részt határszemlén Bulgária és Törökország határán, majd az egyik érintett szakasz közelében közös sajtótájékoztatót tartanak tapasztalataikról és az egyre erősödő migrációs válsághelyzetről, a védekezés lehetőségeiről, eszközeiről. Ezt követően a fekete-tengeri határvédelem helyzetéről is személyesen tájékozódnak - ismertette a bulgáriai program tervezetét Havasi Bertalan.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

foldnyuzo, 2016.09.13 17:50

@kanri:
Szerintem kegyelmet érdemel, A Rodope hegység egyik eldugott völgyében őrizze a nyájat, a felesége meg vigye utána a szerény ebédjét déltájban!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2016.09.13 11:07

Remélem migránsnak nézik és lesittelik egy 60 évre.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html