Orbán miatt idén elmarad a jutalom

A Fidesz választókerületi elnökeinek küldött levélben, Orbán Viktor pártelnökre hivatkozva tiltották meg bármilyen jutalom vagy prémium felvételét a városvezetőknek - írta az MTI a Blikkre hivatkozva.
MTI, 2013. december 21. szombat, 09:37
Fotó: Napi.hu

A lap szerint a Kubatov Gábor országos pártigazgató és Kocsis Máté kommunikációs igazgató azt írta: "Tájékoztatunk benneteket, hogy pártelnök úr határozott álláspontja, hogy a kormánypárti polgármestereknek, alpolgármestereknek idén is tilos jutalmat felvenni". A napokban eljuttatott küldemény azt is rögzíti: "Elvárjuk az önkormányzati politikusoktól, sőt az önkormányzati cégek vezetőitől is azt, hogy mondjanak le az extra juttatásokról, a jutalmakról és prémiumokról".

A levélben arra kérik a helyi elnököket, hogy a körzetükben minden politikus figyelmét hívják fel a központi döntésre. Így ha bárki arról értesül, hogy jutalmazás történt a körzetében, akkor az érintetteket meg kell kérni a pluszpénz visszafizetésére vagy jótékony célra fordítására. Ha ezt nem teszik, úgy meg kell mondani a renitenseknek: a "jutalomstop egyetlen alternatívája a mandátum visszaadása" - olvasható a lapban. A levélben az is szerepel, hogy az elnököknek január 13-ig tételes listát is kell írniuk arról, hol volt premizálás, s az érintettek milyen célra ajánlották fel a megszavazott összeget.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2013.12.21 11:00

Jutalom nem lesz, mindenki lopja meg korrumpálódja szépen össze magának azt ami kell !!! A látszatra a választások elött mindig ügyelni kell..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html