Orbán: öt év alatt 40 milliárd forintot kap fejlesztésre Érd

Öt évre szóló, összesen 40 milliárd forintos fejlesztési programban állapodott meg Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Érden, ahol a Modern városok program részeként együttműködési megállapodást írt alá T. Mészáros András (Fidesz-KDNP) polgármesterrel.
MTI, 2015. július 3. péntek, 11:36
Fotó: Napi.hu

A kormányfő a sajtótájékoztatón a tervezett helyi fejlesztések között említette egy 200 hektáros ipari park kialakítását, rendőrkapitányság-, iskola-, óvoda- és sportcentrumépítést, bíróság és ügyészség Érdre helyezését, továbbá szakképzési centrum létrehozását a városban. Szólt egy kerékpárútrendszer építéséről is, és kérte a város vezetését, hogy ragadják meg a Duna adta lehetőségeket.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ptiszai, 2015.07.03 14:04

@Hajnalka_vagyok: Makónak 20 milliárdot a 2014-es önkormányzati választáson, nyert a Fidesz.
Azóta sem láttok 1 ft összeget sem.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Hajnalka_vagyok, 2015.07.03 13:20

van 23 megyei jogu varosunk. Orban jart mar jonehany helyen (Szolnok, Nagykanizsa, stb.), mindenhol igert valamit. Ha csak a cikkbeli 40 mrd-t vesszuk, akkor Orban sitty-sutty szetoszt kb. 1000 milliard forintot.

Na, hunorti baratom, EZ a "mas farkaval a csalant verni". mert, hogy mindarra, amit megigert, nem lesz penz csak ugy, az biztos. vagy egymasnak ugrasztja a MJV-ket, hogy aztan majd o maga dontse el, hogy kinek mit is juttat. a huberur.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html