Orbán reagált a szlovákiai eseményekre

Soros György és hálózata minden alkalmat megragadnak, hogy megbuktassák azokat a kormányokat, amelyek ellenállnak a bevándorlásnak - kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök a szlovák belpolitikai válságot pénteken a közmédiának.
Domokos Erika, 2018. március 9. péntek, 20:19
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az nem lep meg, amit látok, én régóta taposom ezt a szakmát, jelekből is olvasok- idézte a kormányfőt az MTI. Orbán Viktor látja Soros György és szervezetei keze nyomát a szlovák eseményeken. Egy percig sincs kétsége afelől, hogy ez a hálózat mindent megtesz, hogy a bevándorlásnak ellenálló kormányokat megbuktassa.

Szlovákiának ma olyan kormánya van, amely ellenáll a bevándorlásnak, nem akar bevándorlóországot csinálni a saját hazájából - értékelt Orbán Viktor, aki szerint az ilyen miniszterelnököket könyörtelenül támadták és támadni is fogják Soros György szervezetei.

A kormányfő szólt arról is, hogy a szlovákok és a magyarok az elmúlt években stratégiai partnerséget építettek ki, ennek a szlovák és a magyar emberek egyaránt haszonélvezői. "Ez egy jó dolog, ezt folytatni akarjuk, tehát nekünk egy stabil Szlovákiára van szükségünk" - véli Orbán. A két országnak sok közös terve van, amelyet együtt szeretne végrehajtani.

A kép forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK