Orbán tárgyalt Trumppal

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke felhívta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt annak kapcsán, hogy az új amerikai nagykövet a jövő héten foglalja el budapesti állomáshelyét - írja az MTI Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke tájékoztatása nyomán.
Szász Péter, 2018. június 16. szombat, 15:49
Fotó: Pixabay

Trump szerint az új nagykövet, David Cornstein nagyszerű ember, akinek az érkezése lehetőséget biztosít a kétoldalú kapcsolatok további javítására.

Beszéltek a határvédelem fontosságáról és egyetértettek abban is, hogy az az ország, amely nem tudja megvédeni saját határát, az nem ország többé. (Orbán elmondta, miért fontosak a sportberuházások.)

Az amerikai elnök biztatta Orbán Viktort, hogy védje erősen a déli határt. Orbán Viktor biztosította az amerikai elnököt, hogy Magyarország elkötelezetten folytatja eddigi migrációs politikáját, és megvédi Magyarország határait.

Orbán Viktor kiemelte: Magyarország számára fontos, hogy az EU visszanyerje versenyképességét, ugyanis a magyar kivitel kis híján nyolcvan százaléka az EU tagországaiba irányul.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

a nagy hohoohooo, 2018.06.16 16:48

Szinte látom a lelki szemeim előtt, hogy a nemzet elmebetege lányos zavarában pironkodva játszadozik közben a telefon zsinórjával...
Vagy mással.De tuti máris legény foltos lett ettől a hívástól Orbán alsógatyája...hehee....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html