Orbán Viktor elárulta, mit gondol a maszkviselésről

Orbán Viktor nincs oda a maszkokért, de hordja, mert muszáj - többek között erről beszélt a Blikknek. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy melyik maszkot hordja szívesebben.
Csernátony Csaba, 2020. szeptember 16. szerda, 07:27
Fotó: MTI Fotó / Fischer Zoltán

"Az igazat megvallva nem vagyok nagy maszkrajongó. Ha meghúzom, lecsúszik, ha kiengedem, leesik az arcomról. Arról már nem is beszélve, hogy levegőt nehezen, hőgutát viszont annál könnyebben kap benne az ember" - mondta a Blikknek adott interjújában Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő éppen ezért megérti a maszkviselésre panaszkodókat. Ugyanakkor közölte:

De hordom, mert most hordani kell. Mindig van nálam pár darab az autóban és az irodában, ezek egyszerű orvosi maszkok. A különlegesebbeket vagy a lányaimtól, vagy a kollégáimtól, barátaimtól kaptam.

Ezeket a kivételes maszkokat szívesebben hordja, mert tulajdonképpen miattuk, a szeretteink miatt fontos, hogy ezeket a szabályokat most betartsuk. Azt is elmondta, hogy az operatív törzs szombati tárgyalásán viselt "Coolest Hungarian" (Legmenőbb magyar) feliratú maszkot amerikai magyaroktól kapta ajándékba.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.09.16 10:01

Kicsit késtek a maszkviseléssel, csak akkor kezdték meg a használatát, amikor már mindenki ezen csámcsogott, hogy a politikusok nem hordják.
Jó kis píárkodás folyik mellettük ezügyben. Szijjártó amerikai posztjában sem látom, hogy hordaná.
Pl egy kép:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20200916-szijjarto-peter-magyarorszag-tamogatja-az-egyesult-allamok-kozelkeleti-politikajat-az-euban.html
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tlg01, 2020.09.16 08:40

örüljetek - itt a nemzeti főbohócotok
szerintem csak rá kéne
tetkózni a hámlokára is
egy ilyen nemzeti logót
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html