Orbán Viktor megint fontos üzenetet küldött

Magyarországon kétmillió olyan nő van, aki nemcsak gyermeket nevel és "gondoskodik rólunk", hanem dolgozik is, ők különösképpen megérdemlik a tiszteletet - mondta Orbán Viktor kormányfő a nemzetközi nőnap alkalmából csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videóban.
Szász Péter, 2018. március 8. csütörtök, 08:38
Fotó: Napi.hu

A miniszterelnök az  Országház étkezőjében dolgozó nőket köszöntötte föl egy-egy szál nárcisszal. Azt mondta: illendő, hogy azokat köszöntse föl, akiknek a napi munkában a legtöbbet köszönhet - írja az MTI.

Orbán Viktor szerint hiába mondják, hogy a női a gyengébb nem, ez valójában fordítva van.

Szerencsésnek nevezte magát, amiért nem csak kedves, hanem erős nők között élhette le az életét. "Megvan még a nagymamám, 97 éves, él az édesanyám, megvan a feleségem, szült nekem öt gyönyörű gyermeket, közülük négy lány, és már van egy unokám is, aki szintén lány" - sorolta a kormányfő.

A kép forrása: Facebook

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bahnsteig_Eins, 2018.03.14 19:10

Szépen szaporodik tehát az Orsós-família, ahogy a többi cigány is. Hogy rohadjon meg a tolvaj boxos összes ingyenélő hülyenyugger szavazójával együtt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2018.03.14 18:59

Mondja ezt annak a kormánynak a vezértolvaja aki nem ratifikálta az Isztambuli egyezményt :) Inkább a lopott szajrét hozd vissza sűrű bocsánatkérések közt!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html