Óriási káosz jön Budapesten

Recep Tayyip Erdogan török elnök érkezése miatt lezárások és forgalomkorlátozások lesznek hétfőn és kedden a fővárosban.
Dzindzisz Sztefan, 2018. október 8. hétfő, 07:39
Fotó: AFP

A török delegáció érkezése miatt elsősorban a belvárosi főútvonalakon kell időszakos forgalomkorlátozásra számítani, és több közösségi járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik.  Lezárják hétfőn kora reggeltől késő délutánig a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg.

Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat, ezért akinek a repülőgépe hétfőn 11 és 14 óra között, illetve kedden délután indul, annak célszerű lényegesen korábban elindulnia otthonról

A delegáció miatt hétfő reggel 6 órától kedden délután 6-ig lezárják a Lánchidat és a fővárosi Széchenyi István teret.

Vasárnaptól keddig ideiglenes forgalomkorlátozás van érvényben, amely a főváros I., II., V., VI., X., XIII., XIV., XV., XVI. és XVII. kerületét is érinti, sok helyen tilos megállni.

Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.

Recep Tayyip Erdogan védelmét a Terrorelhárítási Központ (TEK) látja el, amely arra is figyel, hogy tüntetni se lehessen a török elnök ellen.

A fotó forrása: HO/AFP.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2018.10.08 08:23

Erdogannal bratyizni olyan, mint egy halálos ölelés. Ebből jobb lenne kimaradni elnök úr. Török EU-s csatlakozás: nagy túrót, maradjanak csak szépen ott, ahol vannak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lordofearth, 2018.10.08 07:49

Mekkora mocsadék mind a kettő...egymásra találtak. Melyik szappanozza be a hátsóját ???
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html