Óriási tervet jelentett be Kósa Lajos Pécsett

A következő 30-50 évben Pécset a Kárpát-medence délnyugati részének urbanizációs központjává kell fejleszteni - mondta Kósa Lajos a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter.
Szász Péter, 2018. március 20. kedd, 15:17
Fotó: Pixabay

76 milliárd forintot fordítanak a program forrásaiból az M60-as autópálya továbbépítésére Barcs felé és az M6-os sztráda meghosszabbítására Bólytól a horvát határig - idézi a minisztert az MTI. (Drágulás Debrecenben.)

A miniszter bejelentette, hogy a város egykori ipari és bányászati ingatlanjainak hasznosítására korábban jóváhagyott, csaknem 4,5 milliárd forintos összeget a helyi igényeknek is megfelelően a többi között közlekedés- és infrastruktúrafejlesztésre használhatja fel a megyeszékhely.

A kép forrása: Pixabay

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

perelli, 2018.03.20 15:48

Nem értem a címet. Milyen óriási tervet jelentett be? A két autópályaszakaszt pár évente bejelentik,. Viktor 2015-ben 2016-os kezdést ígért, és már kész kellene lenni. A legnagyobb pécsi projekt az MVP-ben tavaly még egy akvapark és sportközpont volt 25 milliárdból. Arról nem volt szó?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html