Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Útinform ügyeletese péntek délelőtt az MTI-nek azt mondta: a következő órákban érdemes elkerülni a dugók miatt a főváros és Szentendre közötti útszakaszt, de az M0-s Pest megyei részein is hatalmas a torlódás. A fővárosban, valamint Budapest és Szentendre között, a 11-es úton nagyon nehéz az előrejutás, a Megyeri híd körzetében legalább 6 kilométeres a dugó, érdemes ezt a környéket órákra elkerülni.

Hasonló a közlekedési helyzet az M0-s autóút déli szektorában is: a Duna hidaktól az M5-ös autópályáig összefüggő kocsisor araszol - tette hozzá az Útinform ügyeletese. Az MTI úgy tudja, hogy a torlódás összefügg azzal az országos razziával, amelyet a rendőrség a péntek hajnali balatonlellei fegyveres rablás miatt rendelt el.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának péntek reggeli tájékoztatása szerint fegyveres rablás történt hajnalban Balatonlellén, az elkövetők elfogásához a lakosság segítségét kérik. A rablók egy LNM-959 forgalmi rendszámú, zöldes fekete színű, 3 ajtós, Alfa 145 típusú személygépkocsival távoztak a helyszínről, s fegyverrel rendelkeznek, ezért a rendőrség fokozott óvatosságra hívja fel a figyelmet.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a bűncselekmény kapcsán eddig nem árult el részleteket, csak azt közölték, hogy az egész országban, így Budapest forgalmas helyein és a hidakon is fokozott rendőri jelenlétet rendeltek el.