Összefog az ellenzék Budapesten

Közösen lépnek fel a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló, általuk "rabszolgatörvénynek" nevezett jogszabály ellen a Jobbik, az MSZP, a Lehet Más a Politika (LMP), a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció (DK) fővárosi képviselői - jelentették be közös sajtótájékoztatón Budapesten csütörtökön.
Dzindzisz Sztefan, 2018. december 20. csütörtök, 12:48
Fotó: Napi.hu

Történelmi a pillanat: még nem volt rá példa, hogy a Fővárosi Közgyűlés valamennyi ellenzéki pártja együtt tartott volna sajtótájékoztatót - hangsúlyozta Gy. Németh Erzsébet, a DK fővárosi képviselője, elnökségi tagja - írja az MTI.

Azt mondta, az Orbán-rendszer budapesti ellenzéke a januári közgyűlésre közös előterjesztést készít, amelyben arra szólítják fel a testületet, tulajdonosként tiltsa meg a saját cégeinél a törvény alkalmazását. Ezen vállalatoknál több mint 10 ezer ember dolgozik, akiknek nem lehet az a sorsuk, hogy "rabszolgák" legyenek - tette hozzá.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lomb, 2018.12.20 14:54

Ellenzék??? Noooo, nono! Ellenség! Magyarország tökkelütött ellenségei ők! Az msz(m)p pufajkásait és a DK böszméit ismertük, ismerjük, tudjuk, hogy tőlük csak sírás-rívást kaphatunk jutalomként, ha ismét hatalomra kerülvén folytatnák áldásos tevékenységüket, az ország kirablásának elősegítését, a rabszolgaságunk elmélyítését.
Az LMP kiváló titánjait pediglen az MTVA bevétele alkalmából ismerhettük meg, akik a böszmei hagyományok szerint hazudtak, színészkedek, tehát tőlük sem számíthatunk semmi jóra. A momentum vezetői pedig - hatalomra kerülvén - talán atombombával dobálóznának a "veszélytelen", a "hangulatot növelő" füstbombák helyett. Ennek a katyvasznak az egyvelege azonban még veszélyesebb. A színészkedő, a hazug, a pufajkás és a bombázó (összefoglaló nevükön: szellemi rokkantak) "összefogása" eredményezhet jó dolgokat?

Kiváló választási lehetőséget kínál a Magyarország ellensége!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html