Összeült Simor és Járai

Megtartotta első ülését az új összetételű Költségvetési Tanács, a megbeszélést Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács köztársasági elnök által kinevezett vezetője hívta össze. Az ülésen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke.
MTI-Eco, 2011. február 23. szerda, 18:45
Fotó:

Járai Zsigmond szerdán az MTI-nek elmondta: az ülésen megtárgyalták a tanács működésére vonatkozó általános szabályokat és a további munkavégzés alapelveit.

Kiemelte: egyetértettek abban, hogy a Költségvetési Tanács legfontosabb feladata, hogy véleményt nyilvánítson az Országgyűlésnek benyújtani tervezett költségvetési törvényjavaslatról. Ennek megfelelően a tanács elsősorban a költségvetési törvény-tervezet kézhez vétele után ülésezik, de vezetőjének kezdeményezésére szükség esetén összeül.

Hozzátette: a Költségvetési Tanács a kialakított véleményét nyilvánosságra hozza.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.02.23 20:02

NO VÉGRE , ERRE VÁRTUNK A VÁLASZTÁSOK ÓTA. Remélem végre abbamarad ez az állandó párbajozás meg egymás égetése a nemzetközi porondon...és végre közös nevezőre hozzák az mnb és a kormány programmját ugyanis különböző nem lehet !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html