BUX
38971

Osztrák számlán utaztat a TUI

A TUI magyarországi leánya számos út esetén kedvezőbb árat tud kínálni, mint az anyavállalat - hangzott el az utazási iroda idei katalógus-bemutatóján.

Nagy László Nándor, 2011. január 26. szerda, 13:28

A korábbinál szélesebb kínálattal és új szervezési elvek mentén szervezi a nyári utazásokat a TUI Magyarországon. A mai katalógus-bemutatón elhangzott: az osztrák utazási iroda magyar leányvállalata számos út során kedvezőbb árat tud kínálni, mint az anyacég - köszönhetően a jó charter-szerződéseknek.

Ugyanakkor az utazási iroda összes útját az osztrák iroda viszi, az utazásközvetítők így az osztrák cég felé számláznak - ez adminisztrációs és adózási szempontból is kedvezőbb.

A régi uticélok megmaradnak, ám például Spanyolország felé Magyarországról nem indul majd TUI-charter. Az iroda idén először az árgarancia mellett teljes áron hirdeti meg útjait, az árakon felül nem kell semmilyen extraköltséget fizetnie az utazóknak. Ugyancsak a magyar utasoknak kedvez, hogy az utakat 10 százalékos előleggel lehet foglalni - hangzott el a tájékoztatón.