Öt helyettes államtitkár a gazdasági tárcánál

A Gazdasági és Közigazgatási Minisztérium az első harminc napban átgondolja jövőjét - jelentette ki a tárca vezetője. A minisztérium 2004-től legalább két nyelven tervezi publikálni érdemi anyagait. Megszületett a döntés a helyettes államtitkárok személyéről, összesen öt ilyen posztról van szó.
Domokos László, 2002. május 29. szerda, 14:32

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) az első harminc napban átgondolja jövőjét és több kiemelt területre munkatervet készít - jelentette be Csillag István, a tárca vezetője. Medgyessy Péter is megerősítette, hogy a minisztérium mindenkire számít, akinek megvan a kellő szaktudása és lojális. A GKM célja, hogy 2004-től legalább kétnyelvű legyen, azaz minden érdemi anyagot legalább két nyelven publikáljanak.
Megszületett a döntés a helyettes államtitkárokról. Az eddigi közigazgatási államtitkár, Hegedüs Éva lesz az energetikai, Ruppert László a közlekedési, Pongorné Csákvári Marianne az ipari és befektetési, Kovács Ferenc a gazdasági és pénzügyi, Nagy Róza pedig a kis és középvállalkozások ügyeiért felelős helyettes államtitkár. A közigazgatási államtitkári posztot Réthy Imre, a politikai államtitkári funkciót pedig Szalay Gábor tölti be.

HOZZÁSZÓLÁSOK