Öt ügyben nyomoznak az Országos Roma Önkormányzat ellen

Korábbi és jelenlegi ügyekben folyik összesen öt nyomozás az ORÖ ellen - erősítette meg a Népszava értesüléseit a rendőrség és az ügyészség az RTL Klub Híradójának.
Szabó Zsuzsanna, 2017. november 11. szombat, 13:13
Fotó: MTI Fotó

Farkas Flórián nem nyilatkozott, de a kormányközeli Demokratának azt mondta: szerinte csak az általa elért sikerek fájnak az ellenzéknek, ezért támadják.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása, a Fővárosi Főügyészség a másfél milliárdos Híd a munka világába program körüli visszaélések, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig csalás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt folytat eljárást a szervezet ellen.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterét a botrányok nem zavarják, A 27 éves Lungo Drom kongresszusán arról beszélt, az Országos Roma Önkormányzatnak az elmúlt huszonöt évből volt négy botránymentes éve, amikor Farkas Flórián volt az elnök - jegyzi meg a 444.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2017.11.11 15:17

És akkor mi van? Majd kihozzák, hogy jogosan nyúlta le.
Ezért írják ki külföldön, hogy ne lopj magyar.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html