Pálffy Ilona lemondott prémiumáról

Nem vette fel egymilliós prémiumát Pálffy Ilona - tudta meg a zoom.hu.
Szepesi Anita, 2018. július 9. hétfő, 11:31
Fotó: Napi.hu

Egy miniszteri rendelet értelmében egymillió forint "tiszteletdíjat" kapott volna a fizetésén felül a Nemzeti Választási Irodát (NVI) vezető Pálffy Ilona a tavaszi parlamenti választás lebonyolításáért, ám az elnök végül úgy döntött, nem veszi fel a neki járó összeget, lemondott az egymillióról - válaszolta a Zoom.hu kérdésére az NVI.

Sok kritika érte az NVI-t a választások lebonyolítása miatt. A voksolás napján például összeomlott az informatikai rendszer, leállt az adatok frissítése - emlékeztet a portál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.07.09 15:53

Kapott egy millát hogy tartsa a pofáját a csalások miatt. Úgy fest kevesli. Nem lepődnék meg ha hamarosan valami zsírosabb falat jutna neki. Hogy rohadna meg az öszzses fityeszes a szavazóikkal együtt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Kaatka, 2018.07.09 15:42

Megkapja prémiumként, jutalomként, vagy szokásuk szerint gyorsan hoznak egy új rendeletet, aztán szabad az út az adófizetők pénzének az elherdálásáért, rohadékok .. Borzasztó, hogy milyen hülyének nézi a hatalom az embereket.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html