Így parkolhat péntek estétől Budapesten

Péntek este 8 órától január 2-án reggel 8 óráig a főváros nagy részén ingyenes lesz a parkolás - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI megkeresésére.
Dzindzisz Sztefan, 2018. december 21. péntek, 09:55
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Mindezzel párhuzamosan több parkolóban ezen időszakban is fizetni kell. Így az I. kerületben a Várban lévő és a Citadella melletti parkolóban, a III. kerületben a Flórián üzletközpont melletti parkolóban, a XIII. kerületben a Margitsziget északi részén található parkolóban, és a VIII. kerületben a Rákóczi tér alatti mélygarázsban is fizetős marad a parkolás. (Mostantól pontosan tudja majd, kitől kapta a parkolási bírságot.)

Az őrzött, fizetős P+R parkolókban és garázsokban is fizetni kell majd az ünnepek alatt. Ezek a II. kerületben a Hűvösvölgy végállomásnál, a X. kerületben a Pillangó utcai metróállomás mellett, és az Örs vezér tere metróvégállomás mellett, a XIII. kerületben az Újpest-Városkapu metróállomásnál, és a XIX. kerületben a Kőbánya-Kispest metróvégállomás melletti, valamint a KÖKI Terminálnál találhatók.

HOZZÁSZÓLÁSOK