Pártot alapított a Jobbikból kizárt politikus

Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom - jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester a Csongrád megyei községben az MTI híre szerint.
Domokos Erika, 2018. június 23. szombat, 20:07
Fotó: MTI Fotó

A Jobbikból kizárt politikus a szervezet zászlóbontó nagygyűlésén azt mondta, a bajtársi közösséget a haza felemelése hozta össze. Céljuk pozitív jövőképet nyújtani, olyan országot építeni, ahonnan nem elmennek, hanem ahova visszaköltöznek a magyarok.

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közölte, a Mi hazánk képviseletében kész vállalni a munkát a parlamentben. A politikus a népesedés ügyét a legfontosabb problémának nevezve.

A kép forrása: MTI Fotó/Kelemen Zoltán Gergely.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2018.06.23 22:50

Én is Toroczkaiéknak drukkolok! A Jobbik rossz irányba ment, ők viszont igazi jobboldali pártot alapítottak és '22-re akár le is nyomhatják a Jobbikot és a legerősebb ellenzékiek lehetnek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.06.23 22:22

Hajrá Laci! Régi jobbikosként legalább lesz kire szavaznom, mert a legutóbbi "választáson" kizárólag sorosbérencek indultak, ideértve a kilóra felvásárolt, hazaáruló takonyvonát meg a szintén sorosbérenc orsóst (aki persze nem hazaáruló, mert hazáját, Indiát nem árulta el, csak ezt a szerencsétlen országot lopta szét a féleszű, ingyenélő, adónkból kitartott, visító hülyenyuggerek őrjöngése közepette, hogy rohadjon meg az összes).

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html