Patkányt találtak az egyik budapesti szavazókörben, a másikban kutya harapott

Az egyik budai szavazókörben patkányt sikerült lefotóznia a Párbeszéd helyi politikusának. Vecsésen pedig kutya harapta meg a mozgóurnás szavazatszámlálót.
Vég Márton, 2019. május 26. vasárnap, 19:47
Fotó: MTI Fotó / Balogh Zoltán - Illusztráció.

Patkányt fotóztak az egyik I. kerületi szavazókör vécéjében - írja V. Naszályi Márta, a Párbeszéd helyi politikusa a Facebookon a hvg.hu cikke szerint. Külön érdekesség, hogy a szavazókör a kerület egyik oktatási intézményében üzemel. Az I. kerület egyik szavazókörének WC-jében kapták lencsevégre a példányt.

Számos kerületben az önkormányzat saját kezébe vette a patkányirtást és megbízta a korábban jól teljesítő Bábolna Bio-t, hogy a sok száz millióba kerülő fővárosi tehetetlenkedés miatt elszaporodó patkányokat megfékezzék. Itt az ideje, hogy az I. kerület is lépjen - erről interpellálom csütörtökön a polgármestert - közölte V. Naszályi Márta.

Vecsésen a szavazatszámláló bizottság két tagja mozgóurnás szavazás céljából megjelent a kért helyszínen. Az ingatlanon a mozgóurnát kérő állampolgár szabályszerűen leadta szavazatát, majd amikor a bizottság tagjai az ingatlant el kívánták hagyni, az udvaron található, szabadon szaladgáló kutya az egyik bizottsági tagot megharapta. A harapást követően a bizottság két tagjai a szavazókörbe a mozgóurnát és a mozgóurnát igénylők jegyzékét sértetlenül visszaszállította.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csaba7272, 2019.05.26 20:14

"...Számos kerületben az önkormányzat saját kezébe vette a patkányirtást és megbízta a korábban jól teljesítő Bábolna Bio-t, hogy a sok száz millióba kerülő fővárosi tehetetlenkedés miatt elszaporodó patkányokat megfékezzék..."

Nem jól végezte a dolgát a Bábolna Bio ! A szocialista, akarom mondani PATKÁNY, mindenhol megbújik. Kiirthatatlan egy állatfaj! Bangóné Patkányné vezetésével!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html