Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Patkányt fotóztak az egyik I. kerületi szavazókör vécéjében - írja V. Naszályi Márta, a Párbeszéd helyi politikusa a Facebookon a hvg.hu cikke szerint. Külön érdekesség, hogy a szavazókör a kerület egyik oktatási intézményében üzemel. Az I. kerület egyik szavazókörének WC-jében kapták lencsevégre a példányt.

Számos kerületben az önkormányzat saját kezébe vette a patkányirtást és megbízta a korábban jól teljesítő Bábolna Bio-t, hogy a sok száz millióba kerülő fővárosi tehetetlenkedés miatt elszaporodó patkányokat megfékezzék. Itt az ideje, hogy az I. kerület is lépjen - erről interpellálom csütörtökön a polgármestert - közölte V. Naszályi Márta.

Vecsésen a szavazatszámláló bizottság két tagja mozgóurnás szavazás céljából megjelent a kért helyszínen. Az ingatlanon a mozgóurnát kérő állampolgár szabályszerűen leadta szavazatát, majd amikor a bizottság tagjai az ingatlant el kívánták hagyni, az udvaron található, szabadon szaladgáló kutya az egyik bizottsági tagot megharapta. A harapást követően a bizottság két tagjai a szavazókörbe a mozgóurnát és a mozgóurnát igénylők jegyzékét sértetlenül visszaszállította.