Pénzhez juthatnak az induló vállalkozások

Pénzt és szakmai mentorálást nyerhetnek a legígéretesebb startup projektek, ha augusztus 21-ig jelentkeznek a meghirdetett programra.
NAPI, 2012. július 25. szerda, 10:17
Fotó: Napi.hu

Induló innovatív vállalkozások augusztus 21-ig jelentkezhetnek a Colabs őszi Seed Programjába, melynek keretében a legígéretesebb hazai projektek 2 és 6 millió forint közötti kezdő befektetést, emellett komplex fejlesztést és mentorálást kapnak. Mentoraik olyan sikeres üzletemberek, cégtulajdonosok lesznek, mint Gerő Viktor, a Vatera korábbi igazgatója, Kovács Zoltán, a Kirowski vezérigazgatója és társtulajdonosa, Gerényi Gábor, az Index társalapítója, Vinnai Balázs az IND Group alapítója, vagy Karafiáth Balázs a Carnation társalapítója.

A kiválasztott startupok 5+12 hétes intenzív program keretében teljeskörű termék- és cégfejlesztési támogatást, valamint ingyenes irodahasználati lehetőséget kapnak, hogy felépítsék termékük első piacképes verzióját.

A program 2012 szeptemberétől 2013 január végéig tart, melynek zárónapján a startupok bemutatkoznak a nyilvánosság és leendő befektetőik előtt. Az előző Seed Programban részt vevő csoportok május 30-án mutatkoztak be a Colabs Demo Day-en és eddig összesen több mint 100 millió forint befektetést kaptak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2012.07.25 11:13

Qrva jó....gratula, ez aztán a program, ez aztán a lehetőség, ennyire futja csak ??? Valószínűleg látni kellene azt a szerződést. amelyet aláíratnak velük cserébe ezért a fantasztikus lehetőségért....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html