Induló innovatív vállalkozások augusztus 21-ig jelentkezhetnek a Colabs őszi Seed Programjába, melynek keretében a legígéretesebb hazai projektek 2 és 6 millió forint közötti kezdő befektetést, emellett komplex fejlesztést és mentorálást kapnak. Mentoraik olyan sikeres üzletemberek, cégtulajdonosok lesznek, mint Gerő Viktor, a Vatera korábbi igazgatója, Kovács Zoltán, a Kirowski vezérigazgatója és társtulajdonosa, Gerényi Gábor, az Index társalapítója, Vinnai Balázs az IND Group alapítója, vagy Karafiáth Balázs a Carnation társalapítója.

A kiválasztott startupok 5+12 hétes intenzív program keretében teljeskörű termék- és cégfejlesztési támogatást, valamint ingyenes irodahasználati lehetőséget kapnak, hogy felépítsék termékük első piacképes verzióját.

A program 2012 szeptemberétől 2013 január végéig tart, melynek zárónapján a startupok bemutatkoznak a nyilvánosság és leendő befektetőik előtt. Az előző Seed Programban részt vevő csoportok május 30-án mutatkoztak be a Colabs Demo Day-en és eddig összesen több mint 100 millió forint befektetést kaptak.