Biztosra megy a ferihegyi poggyászmaffia

Szigorúbb az ellenőrzés Ferihegyen, de még így is nehéz lefülelni a tolvajokat. Idén, az első félévben összesen negyven nyomozás indult a poggyászlopások miatt, 21 embert fogtak el eddig - tudta meg a Bors.
Szepesi Anita, 2018. szeptember 22. szombat, 10:32
Fotó: Pixabay

Nőtt a szigor a ferihegyi reptéren, de a poggyászmaffia is finomított a módszerein. Ma már biztosra mennek és még mindig nagyon nehéz lefülelni a tolvajokat  - írja a lap.

Egy reptéri bennfentes szerint Babos Tímea teniszező februári története - csomagját szétdúlták a reptéren - után csökkent a lopások száma.  Lecseréltek rakodókat, biztonságiakat és szigorítottak az ellenőrzésen, amelyek gyakoribbá is váltak.

Mindenhol van kamera, ki­véve a re­pülőgép rakterét, ahol viszont a ki- és berakodás kezdetekor tesz be kamerát a biztonsági szolgálat. A munkáso­kat is átvizsgálják minden kilépéskor, ám a repülőtéri rendőrség szerint sokszor  az eltulajdonított értékeket nyomban elrejtik, "vagy átadják olyannak, aki az adott járat rakodásával nem hozható összefüggésbe".

A rendőrség is arra figyelmezteti az utazókat, hogy műszaki cikkeket, pénzt, ék­szereket ne tegyenek a feladásra szánt poggyászba.

Fotó: Pixabay

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.09.22 15:14

Magyarország erősödik :)
fidesz maffia
poggyász maffia
ingatlan maffia
uzsora maffia
drog maffia
.....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html